söndag 21 april 2013

Det händer en massa saker, snart hittar jag förhoppningsvis min kameraladdare så att jag kan ta tjusiga bilder. Jag lämnade t ex över min vånda över att hitta ett företagsnamn till en vän som driver företaget Kapitän. Han kom på ett jättebra namn och en snygg logga till. Jag ska hålla på det ett tag till innan ni får veta det. Allt jag kan säga är att jag gillar det, mer och mer.  Jag ska skicka en förfrågan till bolagsverket, men har redan bokat upp en domän på ett hörn, med namnet. Tyvärr fick det bli en  punkt info som adress på slutet, punkt se var upptagen och punkt com skulle kosta runt 40 000. Punkt eu var också ledig men ... Hoppas att punkt info duger.  Allt ska man tänka på.

Senast jag hade lådkurs var 2011, nu ska det förhoppningsvis bli fler, eftersom det verkar fungera bra.

 Några kvinnor var på en lådkurs hos mig i helgen. Minsann tror jag inte de överträffade sig själva med flera steg... . De har fått vänta länge på att jag kom till skott. Jag fick frågan av dem för två år sedan, hm, var tog tiden vägen. Men det ska bli många kurser i Osvalla framöver...
En gjorde en låda till sin fina bok om äppelsorter. Den blev tjusig må jag säga. Maken som hämtade henne var mäkta imponerad. Perfekt matchad till boken och med en nedsänkt bild på framsidan.
En gjorde en låda till sin son, hur fin som helst. Med plats för anteckningsböcker av märket som han brukar använda.
En gjorde en mega låda som hade åtta lådor i sig och präglade sitt namn på locket. Den var en låda som hette duga. Det ska bli en smyckeslåda.
Jag har några undermåliga korniga mobilbilder på dem, som jag återkommer med. Problemet för mig är att vår macdator inte tar emot bilder  från mobilen. Ni kan hålla koll på min instagram kanske att jag lägger in dem där.

allt gott och vårliga hälsningar
Lena